Bun venit la Sâncraiu!

Articole si evenimente la cald:

Program spectacole Teatrul National Cluj, Martie 2013

BARRYMORE, BOLNAVUL INCHIPUIT, BRAVUL NOSTRU MICSA, CANTECE DE IARNA PENTRU TOATE ANOTIMPURILE, CANTAREATA CHEALA, CEALALTA MOARTE A IOANEI D'ARC, CEI DOI GENTLEMENI DIN VERONA, CONUL LEONIDA FATA CU REACTIUNEA, DADA Trans iT (...)

Concert jazz Marius Vernescu Sala Radio

Asocialtia culturala L'Etoile va invita la concertul aniversar de Jazz sustinut de renumitul pianist Marius Vernescu cu ocazia implinirii a 10 ani de la castigarea premiului I la Montreux Jazz Festival, joi, 29 noiembrie, ora 20:00 la Sala Studio de Concerte Radio din Bucuresti (...)

BizCamp, un eveniment cu traditie!

BizCamp depaseste granitele targurilor de job-uri si reuneste intr-un singur loc oamenii care au reusit in domenii diferite: vedete, antreprenori, trainer renumiti, coach, tineri care au reusit. Toti dispusi sa impartaseasca propria experienta si lectiile invatate. (...)

Zilele Florestiului 2012

Vino si tu la Zilele Florestiului 2012! In perioada 14-16 Septembrie te asteptam la 3 zile pline de distractie, voie buna, expozitii si concursuri. (...)

Ce truc a folosit Cristian Gog in sicriul de gheata

Cristian Gog,câștigătorul de la Romani au Talent,a uimit din nou pe toată lumea cu ultimul truc: a stat trei ore într-un sicriu de gheață,in cadrul evenimentelor dedicate" Zilelor Clujului". Profesorul Dobrovicescu, specialist în termodinamică, a explicat care a fost trucul folosit de mentalist. (...)

Zilele Clujului au debutat in sicriul de gheata al lui Cristian Gog!

Mentalistul clujean Cristian Gog a realizat în premieră un număr de iluzionism în premieră națională. Pe scena din Piața Unirii din Cluj-Napoca, Cristian Gog a intrat, îmbrăcat doar într-un trening și un tricou, într-un adevărat sicriu de gheață. (...)

Atmosfera baroca la Festivalului Huet Urban Sibiu

Zeci de sibieni au fost interesați sâmbătă seara să participe la Marele Bal Baroc găzduit de Colegiului Național Samuel von Brukenthal. Măștile și cotumele de epoca i-au atras rapid pe cei aflați în zona centrală a orașului, unde,timp de două zile, se desfășoară a doua ediție a Festivalului Huet.Urban. (...)

Top 10 SPA din lume

Redescoperirea beneficiile pentru sănătate ale băilor romane, Aqua Calide este un adevărat rai în centrul orașului Milano.Ca orice baie romana,Aqua calide este impartita in trei camere: "tepidarium", o cameră echipată cu fierbinte proprie pentru masaje RUB sare, calidarium ", cea mai tare camera, atingând o temperatură de 50 ° C, și, în final" frigidarium ". Vei fi sigur că pentru a ieși sentimentul ca un împărat roman. (...)

”Sarbatoarea Muzicii” un nou festival inventat la Alba Iulia

Sâmbătă, 12 mai, 2012 la Alba Iulia a avut loc cea de a doua seară a primei ediții de festival "Sărbătoarea Muzicii”. În jur de 4.000 de oameni s-au strâns în Piața Cetății pentru concertul de muzică A Capella (stil muzical fără instrumente) și mult așteptata apariție a trupei franceze Nouvelle Vague. (...)

Vezi cum a fost la Olimpiada Mustatilor!

Credeati ca in Romania nu exsista provocari haioasa?”Olimpiada mustăților'', desfășurată duminică la Sfântu Gheorghe, a fost câștigată de covăsneanul Bod Lajos, din localitatea Albiș, care poartă o mustață secuiască tradițională, cu vârfurile răsucite în sus, scrie Agerpres. (...)