Bun venit la Sâncraiu!

Articole si evenimente la cald:

Program spectacole Teatrul National Cluj, Aprilie 2013

IDIOTUL, RĂZBOIUL CLOVNILOR, BOLNAVUL ÎNCHIPUIT, BARRYMORE, SCRIPCARUL PE ACOPERIȘ, SĂRUTĂ-MĂ, VISUL UNEI NOPŢI DE VARĂ, ZENOBIA, LA RĂSCRUCE DE VÂNTURI, O, CE ZILE FRUMOASE (...)

Concert jazz Marius Vernescu Sala Radio

Asocialtia culturala L'Etoile va invita la concertul aniversar de Jazz sustinut de renumitul pianist Marius Vernescu cu ocazia implinirii a 10 ani de la castigarea premiului I la Montreux Jazz Festival, joi, 29 noiembrie, ora 20:00 la Sala Studio de Concerte Radio din Bucuresti (...)

BizCamp, un eveniment cu traditie!

BizCamp depaseste granitele targurilor de job-uri si reuneste intr-un singur loc oamenii care au reusit in domenii diferite: vedete, antreprenori, trainer renumiti, coach, tineri care au reusit. Toti dispusi sa impartaseasca propria experienta si lectiile invatate. (...)

Zilele Florestiului 2012

Vino si tu la Zilele Florestiului 2012! In perioada 14-16 Septembrie te asteptam la 3 zile pline de distractie, voie buna, expozitii si concursuri. (...)

Ce truc a folosit Cristian Gog in sicriul de gheata

Cristian Gog,câştigătorul de la Romani au Talent,a uimit din nou pe toată lumea cu ultimul truc: a stat trei ore într-un sicriu de gheaţă,in cadrul evenimentelor dedicate" Zilelor Clujului". Profesorul Dobrovicescu, specialist în termodinamică, a explicat care a fost trucul folosit de mentalist. (...)

Zilele Clujului au debutat in sicriul de gheata al lui Cristian Gog!

Mentalistul clujean Cristian Gog a realizat în premieră un număr de iluzionism în premieră naţională. Pe scena din Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, Cristian Gog a intrat, îmbrăcat doar într-un trening şi un tricou, într-un adevărat sicriu de gheaţă. (...)

Atmosfera baroca la Festivalului Huet Urban Sibiu

Zeci de sibieni au fost interesaţi sâmbătă seara să participe la Marele Bal Baroc găzduit de Colegiului Naţional Samuel von Brukenthal. Măştile şi cotumele de epoca i-au atras rapid pe cei aflaţi în zona centrală a oraşului, unde,timp de două zile, se desfăşoară a doua ediţie a Festivalului Huet.Urban. (...)

Top 10 SPA din lume

Redescoperirea beneficiile pentru sănătate ale băilor romane, Aqua Calide este un adevărat rai în centrul oraşului Milano.Ca orice baie romana,Aqua calide este impartita in trei camere: "tepidarium", o cameră echipată cu fierbinte proprie pentru masaje RUB sare, calidarium ", cea mai tare camera, atingând o temperatură de 50 ° C, şi, în final" frigidarium ". Vei fi sigur că pentru a ieşi sentimentul ca un împărat roman. (...)

”Sarbatoarea Muzicii” un nou festival inventat la Alba Iulia

Sâmbătă, 12 mai, 2012 la Alba Iulia a avut loc cea de a doua seară a primei ediţii de festival "Sărbătoarea Muzicii”. În jur de 4.000 de oameni s-au strâns în Piaţa Cetăţii pentru concertul de muzică A Capella (stil muzical fără instrumente) şi mult aşteptata apariţie a trupei franceze Nouvelle Vague. (...)

Vezi cum a fost la Olimpiada Mustatilor!

Credeati ca in Romania nu exsista provocari haioasa?”Olimpiada mustăţilor'', desfăşurată duminică la Sfântu Gheorghe, a fost câştigată de covăsneanul Bod Lajos, din localitatea Albiş, care poartă o mustaţă secuiască tradiţională, cu vârfurile răsucite în sus, scrie Agerpres. (...)