Te afli la: Home / Evenimente / Evenimente in Sibiu / Cibin Fest,25 Septembrie-2 Octombrie 2011:

Cibin Fest,25 Septembrie-2 Octombrie 2011

CibinFEST este un nou festival, inspirat din traditii vechi si organizat dupa standarde noi. Este un parc de distractii dotat cu atractii mecanice extreme pentru cei curajosi dar si cu unele mai moderate sau clasice, chiar si pentru copii.
 
De asemenea, un targ de toamna, cu multi comercianti veniti din toate colturile tarii, va ofera tot ce va puteti dori. Pentru a mentine distractia pe la niveluri inalte am pregatit concerte in fiecare zi de vineri, sambata si duminica iar cei norocosi vor castiga premii la concursurile organizate.
Pentru a incheia acest eveniment in glorie, ultimele patru zile (29 septembrie – 2 octombrie) va asteapta din nou festivalul berii! In cortul impresionant se vor incinge petreceri in fiecare seara, sustinute de formatii care vor concerta live si de nenumaratele oferte la bere si mancare.
 
 
Publicul va intra gratuit în parc, de luni până joi și va achita 1 leu, de vineri până duminică. Programul este de la 13.00 – 22.00 de luni până joi și între orele 11.00 – 23.00, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. 15 instalații de parc de distracții, din care cinci se adresează numai adulților, sunt la dispoziția publicului. Prețurile pentru o tură în acestea sunt în medie de 10 lei.
 
 
 
 
Mai multe detalii pe site-ul organizatorilor : www.cibinfest.ro