Evenimente in Buzau

Seawolves Bikefest(3-5 august 2012) - Seawolves M.C. Buzau va invita la cea de-a 3-a intrunire moto de la Buzau ce se va desfasura in Parc...
Seawolves M.C. Buzau va invita la cea de-a 3-a intrunire moto de la Buzau ce se va desfasura in Parcul Tineretului de la marginea orasului in perioada 3-5 august.
Intrunire moto(3-5 august 2012) - intalnire moto 2012 la Buzau

Clubul Mousaios din Buzau invita pe cei pasionati de motociclete si ...
intalnire moto 2012 la Buzau Clubul Mousaios din Buzau invita pe cei pasionati de motociclete si de bere la intrunirea moto de la Buzau in perioada 3 - 5 august 2012.
Concert TROOPER ( 2 Martie 2012) - După ce în toamna formația Trooper a colindat țara în lung și-n lat, aruncând vrăji 'Voodoo,” ...
După ce în toamna formația Trooper a colindat țara în lung și-n lat, aruncând vrăji "Voodoo,” băieții se pregătesc din nou de drum. Fideli crezului "ne place să ne reinventăm” și mereu determinați să îi surprindă pe cei care îi îndrăgesc, cei cinci vin de data aceasta cu un concept nou, interactiv, ce nu a mai fost implementat pe piața din România.
Concert Trooper (18 noiembrie 2011) - Turneu National Trooper

Formatia Trooper va concerta in Buzau vineri, 18 noiembrie 2011, cu ocazi...
Turneu National Trooper Formatia Trooper va concerta in Buzau vineri, 18 noiembrie 2011, cu ocazia lansarii celui de-al saselea album de studio, intitulat „Voodoo”.