Te afli la: Home / Articole / Vernisaj Ion Georgescu:

Vernisaj Ion Georgescu

Autor:
Dragos Hojda
Publicat la:
3/3/2011
Vizualizari:
1186
Rating:
  (4) din 1 voturi
Baimarenii iubitori de frumos si autentic sunt asteptati, in perioada 3-5 martie, sa ia parte la prima expozitie personala de pictura a artistului plastic Ion Georgescu. Cele aproape 60 de lucrari expuse te trimit in timp, te fac sa visezi, sa privesti lumea prin ochii autorului.
Vernisajul expozitiei a avut loc astazi, 3 martie, cu incepere de la ora 13.00, moderatorul evenimentului fiind un alt artist plastic si anume Ioan Marchis.
 

 
"Este prima mea expozitie oficiala. Am varsta de 64 de ani si pana acum inca nu am avut o expozitie personala. De ce? Fiindca viata a fost incarcata de griji, de probleme si acum, la pensie, am gasit o portita. Lucrarile din expozitia de fata au fost realizate de-a lungul tuturor varstelor vietii mele. Lucrarile exprima trairi sincere din viata mea. Vorbim de circa 56 de lucrari. Nu putem spune ca avem o tema anume in aceste lucrari. Sunt si peisaje, compozitii, portrete, naturi statice… Peisajele sunt din natura, dar mai ales din amintiri. In portrete apar cunoscuti de-ai mei, familia mea, insa toate sunt tratate tematic. Temele au o anumita titulatura. Sunt teme care ma pasioneaza foarte mult. Cum ar fi persoane care m-au impresionat, tablouri de viata care mi-au facut o impresie deosebita. Viata mea avut legatura cu pictura, fiind un fost profesor de literatura romana si franceza”, a aratat autorul.