Te afli la: Home / Evenimente / Evenimente in BUCURESTI si Ilfov / Workshopurile WHI-Experience decembrie 2012:

Workshopurile WHI-Experience decembrie 2012

WHI Experienceeste unproiect inovatorcare îşi propune să creeze ocomunitatea celor care aderă la ideea deVALOAREşi vor să o promoveze. Noi credem că în jurul acestei noțiuni se construiesc percepții, atitudini şi comportamente care, odată însuşite, conduc atât spredezvoltarea personală, cât și cea profesională.

De ce Valoare?

Pentru că noi vedem valoarea ca fiind piesa de rezistență a fiecărei reuşite şi credem în potenţialul fiecărui individ în parte. Totodată, suntem de parere că un moment decisiv este acela în care descoperim care ne este valoarea. Ce anume ne reprezintă, la ce suntem buni, ce ne place să facem, ce ne diferenţiază și, până la urmă, cum reuşim să primimrecunoaştere? Acesta este un prim set de întrebări pe care ni le putem pune dacă ne dorimcu adevăratsă evoluăm, din punct de vedere personal, dar şiprofesional.
 
 
 
 
Ce face Whi Experience?

Whi Experience construieşte comunitateapropice pentru TINE. Pentru un „tine” care îşi doreşte să fie ceea ce poate sa fie, dar încă nu a descoperit cum. Pentru un „tine” care ştie că mai importante decât răspunsurile sunt întrebarile. Un „tine” care e dispus să înveţe să işi puna întrebări, dar şi celorlalţi şi care ştie că se poate surprinde mereu. Pentru un tine care ştie căTUe o noțiune complexă ce trebuiedescifrată, valorizată şi răsplătită.

Whi Experience creează legături:

  • între Tine și poteniţialul tău
  • între cei ca TINE
  • între cei care nu au încetat să se descopere şi cei care vor să îi descopere;
  • între cei care işi doresc mai mult de la viaţa lor profesională şi cei care vor să îi ghideze şi formeze

Whi Experience înlătură barierele:

  • mentale
  • de comunicare
  • de cunoaştere
  • dintre cei care vor să se dezvolte profesional (sau sunt la începutul carierei) şi posibili angajatori.

Ce este Whi Experience?

Whi Experience este unproiectcomplexcare îți asigură un loc de întâlnire ce iese din contitdian, dar te pregăteşte să întâmpini realitatea şi viața de zi cu zi cu mai multă energie, motivație și cu sentimentul că îi cunoşti sensul.

Oferta Whi înseamnă mai mult decât training-uri, worksop-uri, coaching și mentoring – este o experiență transformatoare (dacă te afli la început de drum), formatoare (dacă eşti în căutare de ghidaj), autentică (pentru toți cei care vor să interacționeze real cu reprezentanții mediului de lucru din România) şi, nu în ultimul rând, o experienţă de lansare, promovare şi recunoaştere pe piaţa muncii (pentru cei doresc să intre în contact cu partenerii noştri).

Mai multe despre ce presupune procesul de selecţie – angajare – acamodare intr-un mediu de lucru în viitoarele post-uri.

Până atunci,

Noi credem că poti! Tu vrei?